Splošni pogoji

Podatki o ponudniku / prodajalcu:

Naziv podjetja: SVEDATA d.o.o.
Odgovorna oseba: Tomaž Kunstelj
Sedež podjetja: Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana
Identifikacijska številka za DDV: SI77023277
Transakcijski račun: 03102-1000325597
Matična št.: 2318679
Osnovni kapital: 7500,00 EUR, 1797300,00 SIT
Vpis v register: Okrožno sodišče v Ljubljani (št.vložka: 1/47629/00)
Podjetje je davčni zavezanec.
Podjetje ni član Gospodarske zbornice Slovenije.

 

Dobavni rok:

Za izdelke na zalogi je dobava blaga takojšnja v naših trgovinah oz. 1-2 delovnih dni za prevzem po pošti. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok 1 dan po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti na e-naslov, ki ga boste navedli ob naročilu.

 

Dostava naročenega blaga:

Dostavo vrši: Pošta Slovenjie.
Blago bomo dostavili na poštni naslov, ki ga boste navedli v naročilnici. V kolikor je naslov prejemnika drugačen, ga morate navesti v opombah naročila.

Račun se pošlje naknadno po pošti.

 

Prevzem naročenega blaga:

Prevzem naročenega blaga je možen v naših trgovinah. Plačilo je v gotovini ali preko TRR.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga:

Kupcu pripada pravica, da v osmih (8) dneh po nakupu v trgovinah vrne blago in v isti ali večji vrednosti kupi katerikoli drug izdelek. Denar za brezhibno vrnjeno blago ne vračamo. Če gre za nakup preko spleta kupcu pripada pravica, da v štirinajstih (14) dneh po prevzemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 5-ih dneh od prejetja blaga, in sicer po pošti (SVEDATA D.O.O., ŠMARTINSKA 152, 1000 LJUBLJANA) ali na kontaktni email (info@swedata.info), blago pa vrniti v 2 dneh po poslanem obvestilu o odstopu. Vrnitev prejetega blaga v 2-ih dneh po prejema brez predhodnega pisnega obvestila, se prav tako šteje za odstop od nakupa. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Ponudnik (SVEDATA D.O.O., ŠMARTINSKA 152, 1000 LJUBLJANA) vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15-ih dni od prejema vrnjenega blaga.

 

Veljavnost ponudbe:

Dejansko stanje artiklov se lahko razlikuje od stanja na spletni trgovini, ker je zaloga količinsko omejena. Podjetje SVEDATA D.O.O. si pridržuje pravico, da odpove naročilo tudi, če je le to potrjeno (avtomatsko podrdilo iz strežnika). Stranko obvesti to preko telefona ali elektronske pošte.

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila preko telefona ali elektronske pošte PC trgovine Swedata. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja blaga.

 

Garancija:

Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil v garancijskem listu in se jo uveljavlja z garancijskim listom in/ali računom nakupa. Garancije ni mogoče uveljavljati za popravilo okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe, neupoštevanja navodil o uporabi izdelka in napak zaradi višje sile.
Vsi izdelki v spletni trgovini imajo garancijo, če je tako navedeno v garancijskem listu. Vsi izdelki z garancijo imajo garancijo uvoznika oz. proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje v Sloveniji. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji in roki navedeni na garancijskem listu, ki je priložen izdelku.

Za izgubljene podatke ne odgovarjamo.

Za vse rabljene računalnike, prenosnike in komponente velja 14-dnevna garancija.

 

Arhiviranje pogodbe:

Sklenjena pogodba med naročnikom in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja SVEDATA D.O.O., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana. Pogodbe in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na: info@swedata.info

Pogodba vsebuje vse člene navedene v skupini [Splošni pogoji] s katerimi se mora kupec strinjati ob morebitnem naročilu blaga.

 

Uporaba piškotkov na spletni strani PcTrgovina.com:

Spletna trgovina pctrgovina.com mora za pravilno delovanje naše spletne trgovine na vašem računalniku zapisati majhne datoteke, imenovane “piškotki” zato, da deluje nakupovalna košarica (hranjenje vsega kar ste dali v košarico). Poleg piškotkov za košarico, pa uporabljamo še Google Analytics statistične podatke o številu obiskovalcev naše spletne strani. Google analytics za svoje delovanje prav tako zapiše datoteko “Piškotek” na vaš računalnik in s tem omogoča pravilno statistično obdelavo vašega obiska na naši spletni strani.

Komentiranje zaključeno.

 • Trgovina BTC Ljubljana

  SVEDATA d.o.o.
  Šmartinska cesta 152
  1000 Ljubljana
  Slovenija

  Tel: 01 585 22 73
  Faks: 01 585 18 40
  Mobilni: 041 714 851, 041 708 259

  Delovni čas:
  PON - PET
  10:00 - 19:00

  DDV ID: SI77023277

 • Lokacija naše trgovine



  Trgovina Swedata, pctrgovina.com, se nahaja v BTC Ljubljana, med Halo A in med City Park-om, v Hali 9. Na zemljevidu je Hala 9 označena rumeno.

 • Odkup računalnikov

  Odkupujemo tudi rabljene računalniške sisteme, komponente, monitorje,... S seboj prinesete čim več pripadajoče opreme (računi, garancijski listi, kabli, gonilniki, ...). Zaželeno je tudi, da nas vnaprej pokličete na kontaktno številko in se pozanimate za vse potrebne informacije glede odkupa opreme. Cene, ki vam jih dajemo po telefonu so okvirne, niso obvezujoče, saj so le te odvisne od stanja delovanja, izgleda in vzdrževanja komponent. Končna ponudba se vedno določi ob prevzemu.