Novice – akcije

Prodaja na do 36 obrokov, brez komplikacij!

skb

Spoštovani kupci,

Veseli nas, da vam lahko v naši trgovini na Šmartinski cesti 152 v Ljubljani, ponudimo možnost enostavnega nakupa naših prodajnih artiklov na do 36 obrokov. SKB kredit na prodajnem mestu je enostaven kredit, ki vam bo omogočil želene nakupe.
Osnovne lastnosti hitrega kredita:
• kreditiramo do 100% vrednosti nakupa;
• odplačilna doba do 36 mesecev;
• maksimalni znesek kredita (ali skupaj z že odobrenimi) je 4.000 EUR;
• vsi krediti so zavarovani pri zavarovalnici;
brez potrjevanja kreditnih pol pri delodajalcu ali banki (zaposleni izpisek + zadnja plačilna lista, upokojenci samo zadnji izpisek);
• ob odobritvi kreditojemalec preko POS terminala plača le strošek odobritve in zavarovanja kredita;
• kredit se odplačuje z direktno bremenitvijo računa kreditojemalca

Obiščite nas in končno kupite na obroke brez vezave!

november 16, 2015
Več o tem...

PC Trgovina

image

Nova PC Trgovina s starimi najugodnejšimi cenami. Spoštovane kupce Swedata trgovine na naslovu pctrgovina.com obveščamo, da je naša spletna stran od 05.12.2014 v celoti prenovljena. Prepričani smo, da bo tudi vam všeč, saj lahko po novem artikle posamezne skupine ali seznam artiklov dobljen z iskalnim ključem, omejujete s cenovnim okvirjem Od – do. Sličice posameznih artiklov in skupin so večje in pripomorejo k boljši preglednosti trgovine, saj so zasloni prav tako vsak dan večji in z večjo ločljivostjo.

S staro spletno trgovino pctrgovina.com se tako poslavljamo, v spomin pa objavljamo to objavo, v katero pripenjamo spominsko zaslonsko sliko naše stare pctrgovina.com Swedata trgovine!

december 06, 2014
Več o tem...
 • Trgovina BTC Ljubljana

  SVEDATA d.o.o.
  Šmartinska cesta 152
  1000 Ljubljana
  Slovenija

  Tel: 01 585 22 73
  Faks: 01 585 18 40
  Mobilni: 041 714 851, 041 708 259

  Delovni čas:
  PON - PET
  10:00 - 19:00

  DDV ID: SI77023277

 • Lokacija naše trgovine  Trgovina Swedata, pctrgovina.com, se nahaja v BTC Ljubljana, med Halo A in med City Park-om, v Hali 9. Na zemljevidu je Hala 9 označena rumeno.

 • Odkup računalnikov

  Odkupujemo tudi rabljene računalniške sisteme, komponente, monitorje,... S seboj prinesete čim več pripadajoče opreme (računi, garancijski listi, kabli, gonilniki, ...). Zaželeno je tudi, da nas vnaprej pokličete na kontaktno številko in se pozanimate za vse potrebne informacije glede odkupa opreme. Cene, ki vam jih dajemo po telefonu so okvirne, niso obvezujoče, saj so le te odvisne od stanja delovanja, izgleda in vzdrževanja komponent. Končna ponudba se vedno določi ob prevzemu.